Go to Top

Seneste nyt

 

Parkhusets hjemmeside bliver hacket..

Desværre får jeg mange henvendelser om at vores hjemmeside ikke har noget indhold, hvilket naturligvis er lidt foruroligende.
Jeg har så undersøgt hvad der ligger til grund og det viser sig at siden bliver hacket. Det er ret irriterende for jeg skal hele tiden rette henvendelse til den udbyder hvor vi betaler for at have vores hjemmeside liggende. De anerkender problemet og genopretter altid hjemmesiden, men hvis vi skal opnå et mere sikkert miljø tilbyder de at flytte os over på et nyt system, og det er for så vidt OK. Der er bare den hage ved det at vi så skal binde os for en 3-årig periode, og det det vil jeg ikke acceptere.
Jeg vil derfor gå på opdagelse efter en ny og bedre leverandør, men det betyde så også, at brugerne fortsat kan opleve at siden bliver hacket og dermed vil være tom. Skulle I opleve dette må i meget gerne rette henvendelse til mig, så skal jeg sørge for at den kommer op at køre igen.

Med venlig hilsen
René Johansen

Husk at Parkhuset er rig på muligheder
Jeg får mange fine henvendelser fra borgere der med interesse læser på vores hjemmeside og synes der sker en masse sjove ting. Enkelte vil sågar også gerne deltage og det kan selvfølgelig løses på forskellig vis. Det mest enkle er naturligvis at melde sig ind i Parkhuset og betale den månedlige kontingent på p.t. kr. 161,-. Er det ikke det man ønsker at starte med, så finder vi gerne en løsning om en prøveordning så der gives mulighed for at deltage i et kort forløb uden beregning. Enkelte har spurgt til muligheden for at deltage på nogle af vores ture! -det vil vi gerne åbne op for, selvfølgelig også for at skabe lidt mere opmærksomhed omkring Parkhusets muligheder. Så har du lyst til at deltage, så ret henvendelse til René på kontoret eller via mail som der gives mulighed for her på hjemmesiden under fanen kontakt. (brug også gerne parkhuset@balk.dk direkte)
Og når vi så er ved det med mail  så er jeg blevet spurgt om muligheden for at sende mails til interesserede brugere/borgere når der er nyt og spændende på vores hjemmeside. Den har jeg tænkt lidt over, for vi skal jo bruge den moderne teknologi på den bedste måde.
Jeg vil undersøge hos vores udbyder om der er mulighed for at lave en tilmelding på hjemmesiden, men inden det sker vil jeg give mulighed for at alle interesserede kan sende mig oplysninger med mailadresse og navn og adresse, så vil jeg oprette en distributionsliste og sende til jer når der er nyheder på hjemmesiden, så glemmer man ikke så let at gå ind på vores hjemmeside.
 

BANKOSPIL
På grund af manglende tilslutning er Parkhuset stoppet med at arrangere Bankospil. Vi overvejer hvordan vi kan tilbyde et alternativ efter sommerferien..

BESØG PARKHUSET OG FÅ EN RUNDTUR
Det er altid muligt at aflægge et lille besøg i Parkhuset. I betragtning af, at Parkhuset har eksisteret i 36 år er det tankevækkende hvor ofte vi møder borgere der ikke kender til Parkhusets eksistens. Er du en af disse borgere, så læg vejen forbi, så viser vi gerne rundt i huset og informerer om de mange tilbud der findes.

Husk at som pensionist eller efterlønsmodtager er du altid velkommen til at benytte vores café…

Se billeder fra vore mange aktiviteter. Se de fine billeder i vores galleri under fanen fotoalbum…

Husk Parkhuset er måske også noget for dig………..
Kørevejledning Parkhuset